Guissona celebra el dia de la dona treballadora

El passat, 7 de març es va celebrar a Guissona per segona vegada el dia de la dona treballadora, les activitats d'aquest dia, organitzades des de l'Associació de Dones Nèvia que es van allargar fins a la matinada

DILLUNS 09 MARÇ 2009

El passat, 7 de març es va celebrar a Guissona per segona vegada el dia de la dona treballadora, les activitats d'aquest dia, es van iniciar a les 10 del matí amb una sessió d’introducció a la dansa del ventre, seguida d’una sessió de pilates. Aquests actes van ser patrocinats per l’Ajuntament de Guissona i el Consell Esportiu de la Segarra i hi van participar una vintena de dones.
 

Al vespre va tenir lloc el sopar de dones, en el que hi van participar més de 150 guissoneses, servides per una vintena de cambrers voluntaris de la nostra vila. El sopar va comptar amb molt bon ambient entre les dones, a més de la participació d’un grup d’animadors que van assegurar l'èxit de la festa,.

 

Després del  cafè es va presentar el monòleg “A proposito de Barbie”, rehibindicant la situació actual de la dona, a continuació un sorteig i l’espectacle d’animació per part dels cambrers, va donar pas a l'actuació musical d'Albert Show es va obrir la festa a la població en general, allargant-se fins a la matinada.