GUISSONA CELEBRA EL DIA DE LA MOBILITAT

La pluja de la tarda del divendres, 23 de setembre va obligar a variar els actes centrals del DIA DE LA MOBILITAT i a replantejar-los sota cobert, d'aquesta manera la setmana de la mobilitat va cloure amb una sessió de contes sobre mobilitat a la biblioteca i una botifarrada popular que es va veure traslladada al Casal de la Gent Gran. Les AFEs dels centres educatius de la vila van ser les organitzadores d'aquesta jornada.

DISSABTE 24 SETEMBRE 2022

La pluja de la tarda del divendres, 23 de setembre va obligar a variar els actes centrals del DIA DE LA MOBILITAT i a replantejar-los sota cobert.

El passat divendres 16 de setembre GUISSONA va iniciar la setmana de la mobilitat amb una xerrada de Jordi Galí de l’empresa COMOBA, que és la consultoría de mobilitat activa que está treballant l’ordenació de la mobilitat a la nostra vila. Estava previst que la setmana clogués amb un acte de tancament de la plaça del Vell-Pla organitzat per la Comissió Interampa de la nostra vila, formada per membres de les 5 associacions de famílies dels centres educatius de Guissona: Llar d’Infants Patufet, Escola Ramon Estadella, Escola Ramon Faus, Fedac Guissona i INS Guissona.

Les AFEs havien preparat per la tarda recorregut de contes, sota el títol RODA DE CONTES. Un recorregut sobre rodes que havia de traslladar a la mainada de conte a conte. A causa de la pluja, la sessió de contes s’ha traslladat a la biblioteca, amb un gran èxit de participació

Pels més joves es preveia una demostració al Pump Track a a l’Skate Park que aquesta s’ha vist anul·lada per la seguretat dels pilots i es traslladarà a un cap de setmana del proper mes d’octubre.

La jornada cloia amb una botifarrada popular per a les 160 persones que s’havien inscrit a la jornada. Les botifarres s’han cuit sota la mica de pluja que encara queia i s’han preparat, menjat i repartit al Casal de la Gent Gran.

La Comissió Interampa agraeix als avis i àvies del Casal de la Gent Gran la sessió d’aquest espai i valora la proposta que es plantejava per aquesta tarda molt positiva i a repetir de cara l’any següent, reivindicant el tancament de la plaça del Vell-Pla en dies concrets i l’ús de l’espai públic per a les famílies.

Des de l’Ajuntament s’agraeix a les AFEs la seva implicació en aquesta jornada.