Guissona celebra el Dia Internacional de la Dona amb actes reivindicatius.

El passat dimarts, 8 de març, al vespre, i en motiu del dia internacional de la dona, a la Biblioteca de Guissona es va poder escoltar a la persona responsable de l’Oficina d’Atenció a la Víctima i Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra, acompanyada de la psicòloga Esmeralda Torres.

DIJOUS 10 MARÇ 2011

El passat dimarts, 8 de març, al vespre,  i en motiu del dia internacional de la dona, a la Biblioteca de Guissona es va poder escoltar a la persona responsable de l’Oficina d’Atenció a la Víctima i Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra, acompanyada de la psicòloga Esmeralda Torres. La presentació va anar a càrrec del President del Consell Comarcal, Sr. Xavier Casoliva, on va destacar la importància de la celebració d’aquesta diada per tal de posar en relleu la importància del treball per a la igualtat entre els homes i les dones.

 
A més, durant tot el dia es va poder escoltar pels carrers de Guissona el manifest en motiu del Dia Internacional de la Dona gravat per veus de persones de diferents generacions en les que van manifestar diferents arguments per fomentar la igualtat.