GUISSONA CELEBRA ELS 10 ANYS DE LES COLLES DE “KUARTOS”

Guissona es va reunir per celebrar que va fer 10 anys que les colles de Kuartos, han esta organitzant activitats i col·laborant amb les festes i activitats de la vila en coordinació amb l’Ajuntament.

DILLUNS 12 NOVEMBRE 2018

 

Aquest dissabte, el jovent de Guissona es va reunir per celebrar que va fer 10 anys que les colles de Kuartos (els que celebren 25 anys anualment), han esta organitzant activitats i col·laborant amb les festes i activitats de la vila en coordinació amb l’Ajuntament.

La colla de Kuartos 93, van estar els encarregats, junt amb la col·laboració de les colles dels anys 1983 fins al 1993, d’organitzar aquesta festa final de 10 anys, que va tenir lloc a les instal·lacions del pavelló polivalent de Guissona.

Per celebrar-ho, van organitzar una gimcana al camp de futbol 7, on hi van participar 8 de les 10 colles, realitzant diferents proves durant la tarda, amb un gran premi final per la colla guanyadora Kuartos 92, que van voler compartir amb tots el membres participants. Al vespre ho van celebrar amb un gran sopar col·lectiu al pavelló, que va reunir 250 membres de les diferents colles. Entre altres sorpreses, Kuartos '93 va obsequiar amb un pastís simbòlic a Kuartos '83 per la iniciativa de fa 10 anys.El grup “La Quinta del barrio”, la banda de versions “Toc” i DJ Nuca, van ser els encarregats d’animar i posar música a aquesta festa.

Els Kuartos de Segle és una iniciativa que va néixer el 2008, quan un grup de joves de Guissona (els Kuartos 83), que no havien pogut celebrar els ja desapareguts Quintos, van decidir celebrar-ho a l’edat de 25 anys. Des de llavors s’ha alternat l’organització, depenent de cada quinta. L’objectiu és fer activitats durant l’any i recaptar fons per organitzar un gran concert i festa final pel jovent de Guissona, oberta a tothom.

El costum de col·laborar amb les activitats i festes del poble, s’ha anat arrelant anualment fins que ha arribat als nostres dies. Al llarg d’aquests anys, les colles han participat en activitats com la Cavalcada de Reis, la Festa Major, el Carnestoltes... i paral·lelament també n’han organitzat d’altres que han tingut molt èxit, com concerts i sopars a l’obra de Fluvià, i el campionat de futbol 3x3... entre altres.

El consistori agraeix la implicació de totes les colles, que durant aquests anys, han fet possible i han posat el seu esforç i dedicació perquè les festes de Guissona tinguessin més èxit encara. I animen als futurs Kuartos 94 a seguir amb aquesta iniciativa ja consolidada a Guissona.