GUISSONA CELEBRA LA 15A EDICIÓ DEL PREMI INFANTIL I JUVENIL JORDI PÀMIAS

Ja fa quinze anys que Guissona celebra el certamen literari de poesia infantil i juvenil Jordi Pàmias, destinat a alumnes de primer de primària fins a segon de batxillerat.

DILLUNS 23 ABRIL 2018

 

Ja fa quinze anys que Guissona celebra el certamen literari de poesia infantil i juvenil Jordi Pàmias, destinat a alumnes de primer de primària fins a segon de batxillerat. A partir de totes les obres guanyadores se'n publica la recopilació de poemes, enguany sota el títol “LLIBEERTAT POÈTICA”.

Més de 150 nens i nenes van ser els guanyadors de l'edició d'enguany del certamen, on cada grup classe, és obsequiat amb un primer, un segon i un tercer premi, escollits per un jurat format pels professors de l'Escola Municipal de Música.

El passat divendres, aquests infants i joves van ser convocats al pavelló poliesportiu de Guissona, juntament amb les seves famílies, en un acte d'entrega de premis presidit per l'Alcalde, Xavier Casoliva; la regidora de cultura i educació, Gemma Franquesa i el poeta, Jordi Pàmias.

L'acte a més de comptar amb la lectura de poemes per part del mateix Jordi Pàmias, també va comptar amb la participació dels alumnes de 3r i 4t de primària dels centres educatius de Guissona, que van oferir al públic la cantata “CATAROCK”, i junt amb els músics mestres de l’escola de música, van obsequiar al públic assistent amb temes com “Bon dia”i l’”Empordà”, entre altres.

Tots els guanyadors van pujar a l'escenari on van ser obsequiats amb el llibre de recull de poemes d’enguany, un xec regal per bescanviar amb llibres o material escolar i amb un diploma. L'acte va comptar amb un important nombre d'assistents que entre alumnes, mestres i familiars rondava les cinc-centes persones.

Des de la regidoria de cultura i educació s'agraeix la tasca que es fa des dels centres per promoure el gust per l'escriptura i sobretot per la poesia, retent així homenatge al poeta fill de la vila, en Jordi Pàmias.