GUISSONA CELEBRA LA 16A EDICIÓ DEL PREMI INFANTIL I JUVENIL JORDI PÀMIAS

Fa setze anys que Guissona celebra el certamen literari de poesia infantil i juvenil Jordi Pàmias, destinat a alumnes de primer de primària fins a segon de batxillerat. A partir de totes les obres guanyadores se'n publica la recopilació de poemes, enguany sota el títol “UN ESTANY DE POESIA”.

DILLUNS 08 ABRIL 2019

 

 

 

Ja fa setze anys que Guissona celebra el certamen literari de poesia infantil i juvenil Jordi Pàmias, destinat a alumnes de primer de primària fins a segon de batxillerat. A partir de totes les obres guanyadores se'n publica la recopilació de poemes, enguany sota el títol “UN ESTANY DE POESIA”.

Més d’un centenar de nens i nenes van ser els guanyadors de l'edició d'enguany del certamen, on cada grup classe, és obsequiat amb un primer, un segon i un tercer premi, escollits per un jurat format pels professors de l'Escola Municipal de Música.

El passat divendres, aquests infants i joves van ser convocats al pavelló poliesportiu de l’INS Guissona, juntament amb les seves famílies, en un acte d'entrega de premis presidit per l'Alcalde, Xavier Casoliva; la regidora de cultura i educació, Gemma Franquesa i el poeta, Jordi Pàmias.

L'acte, a més de comptar amb la lectura de poemes per part del mateix Jordi Pàmias, també va comptar amb la participació l’orquestra formada pels alumnes de l’escola de música, que van oferir al públic diferents peces actuals i amb Jordi Morera com a director d’aquesta.

Tots els guanyadors van pujar a l'escenari on van ser obsequiats amb el llibre de recull de poemes d’enguany, un xec regal per bescanviar amb llibres o material escolar i amb un diploma. L'acte va comptar amb un important nombre d'assistents que entre alumnes, mestres i familiars rondava les tres-centes persones.

Des de la regidoria de cultura i educació s'agraeix la tasca que es fa des dels centres per promoure el gust per l'escriptura i sobretot per la poesia, retent així homenatge al poeta fill de la vila, en Jordi Pàmias.