Guissona celebra la festivitat de Sant Jordi com una jornada festiva però que gràcies al bon temps i a les activitats de carrer va ser concorreguda i animada durant tot el dia.

Les parades de llibres i roses omplien des de primera hora del matí els carrers del nucli històric i durant el dia diferents activitats organitzades per l’àrea de cultura de l’Ajuntament van acabar de donar notorietat a la festa. Per altra banda , es va celebrar també el SANT JORDI INTERGENERACIONAL A LA FEDAC GUISSONA

DILLUNS 24 ABRIL 2017

Guissona celebra la festivitat de Sant Jordi com una jornada festiva però que gràcies al bon temps i a les activitats de carrer va ser concorreguda i animada durant tot el dia.

 

Les parades de llibres i roses omplien des de primera hora del matí els carrers del nucli històric i durant el dia diferents activitats organitzades per l’àrea de cultura de l’Ajuntament van acabar de donar notorietat a la festa: dansa, titelles, música i poesia van omplir d’activitats el nucli històric de la vila.

 

L’activitat amb clau més guissonenca fou l’acte poético-musical amb la lectura de poesia de proximitat per part de Claustre Tomàs, que ens va llegir poemes propis, poesia de Jordi Pàmias, de Teresa Bertran – la seva mare, i del poeta Tonet Anguera, de Plans de Sió, acompanyada amb l’acordionista Mª Mercè Secanell, un duet que van portar la nota literària a la vetllada.

 

 

Per altra banda , es va celebrar també el SANT JORDI INTERGENERACIONAL A LA FEDAC GUISSONA

 

Els nens i nenes de la FEDAC Guissona van rebre als avis i àvies de la Fundació el passat 21 d'abril amb l'objectiu de celebrar de forma conjunta la festivitat de Sant Jordi.

Els nens i nenes de sisè van representar la llegenda de Sant Jordi i a continuació els alumnes de p2 van compartir una estona de lectura amb els avis i àvies

Una bonica trobada de petits i grans que es repeteix any rere any sota en el marc del Pla Educatiu d'Entorn. 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat