GUISSONA CELEBRA LA II MOSTRA D'ART AL CARRER

Durant un mes, fins al 17 de juliol, al llarg de l’eix comercial trobarem una exposició de treballs artístics en aparadors o locals que ara resten tancats al públic.

DIJOUS 11 MAIG 2023

El divendres 19 maig Guissona dona el tret de sortida a la II Mostra d'art al carrer que te per objectiu promoure les propostes artístiques de l'entorn més proper. Durant un mes, fins al 17 de juliol, al llarg de l’eix comercial trobarem una exposició de treballs artístics en aparadors o locals que ara resten tancats al públic.

La Mostra d'art al carrer és una proposta que sorgeix de la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Guissona i que enguany també hi participa l'Institut Ondara de Tàrrega, centre educatiu que encapçala els ensenyaments artístics al nostre territori; el centre educatiu FEDAC Guissona; l'Institut Guissona amb la participació de l’Aula oberta i el Centre d'Art Singular de Cal Santacreu que ubicaran la seva intervenció a l’exterior del carrer La Font.

L'obertura de la mostra serà el divendres dia 19 de maig, amb tallers artístics a càrrec de la ceramista guissonenca Júlia Sangés i del Museu de Guissona amb l’àrea de cultura. Seguidament, l’Escola Municipal de música realitzarà les audicions al carrer dels diferents conjunts instrumentals i combos, i al vespre gaudirem d’una experiència visual i sensorial amb Aquafonia a la Plaça Major.

Dins el marc de la Mostra d’art, el dissabte dia 20 tindrà lloc la IX edició del Concurs de pintura ràpida Josep Ma Grau Pujol que omplirà l’entorn de la vila d’artistes. Les obres participants restaran exposades durant tot el mes dins els aparadors dels comerços de l’eix comercial, formant part de l’exposició d’art al carrer i posant-se a la venda per tothom qui estigui interessat/da.

 

Guissona, 11 de maig de 2023.