CAP DE SETMANA D'ART AL CARRER A GUISSONA

Des del passat divendres, 19 de maig i fins al 17 de juny, el nucli històric de Guissona s’omplirà d’obres d’art.

DIMECRES 24 MAIG 2023

 

El Centre d’Art Singular de Cal Santacreu, l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega, la Fedac Guissona i l’Institut Guissona han omplert l’eix comercial de la vila d’instal·lacions artístiques, racons, botigues i baixos de locals buits que obriran les portes per acollir diferents projectes artístics, aquesta mostra es va iniciar el passat divendres, 19 de maig i es podrà visitar fins al 17 de juny a l'eix comercial de la nostra vila.

El tret de sortida de la mostra d'art fou el passat divendres, però la istuació meteorològica va obligar a anul·lar totes les activitats previstes, fent-se només el concert de combos i conjunts de l’Escola Municipal de música que va presentar diferents grups a  la sala Galeria de l’Ateneu de Guissona amb gran èxit d'assistència. La resta d'activitats van quedar suspeses i es traslladaran al divendres, 16 com a cloenda de la Mostra, les propostes que tindran lloc aquell divendres són tallers artístics de tarda i l'actuació musical d'Aquafonia a les 22h.

Dins de la mostra d'Art al Carrer, el passat dissabte 20 de maig va tenir lloc el IX Concurs de pintura ràpida Josep Maria Grau i Pujol, que va congregar més d’una vintena de pintors/es pel nucli històric i per l’entorn de la nostra vila. El jurat format per l'Alba Cuñé (familiar de Josep Maria Grau), Antonia Tomàs (representant Cal Santacreu), Agnès Pla (representant l'Ajuntament de Guissona), Josep Patsi i Magí Puig, va valorar com a propostes guanyadores:

  • 1r Ramon Pujola Font
  • 2n Jose Manuel Aznar
  • 3r Lluís Puiggròs

 El primer premi està valorat en 600€ i també exposarà la seva obra a l'Espai Grau Pujol.

La resta d'obres restaran exposades durant tota la mostra d'art als comerços de la nostra vila.

 

Guissona, 24 de maig de 2023.