GUISSONA CELEBRA LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE AMB EL TANCAMENT DELS RAVALS A LA CIRCULACIÓ

Aquest diumenge des de les 9 del matí i fins a les 3 del migdia els ravals de Guissona s’han tancat a la circulació, amb l’objectiu de promoure el desplaçament a peu, en bicicleta, en patins, …

DILLUNS 20 SETEMBRE 2021

Les propostes, promogudes per la Comissió Interampa, formada per les associacions de famílies de tots els centres educatius i amb el suport del Pla Educatiu d’Entorn, també han comptat amb la col·laboració de la Biblioteca de Guissona, el Museu de Guissona, el Departament d’Energia de la Generalitat, el Club Ciclista Guissonenc i el Centre Excursionista.

Durant tot el matí els ravals de la vila s’han omplert de circuits de bmx, skate, patins, tricicles i cotxets de nines, a més hi hem trobat un espai de lectura, xiringuitos amb música a càrrec de Guim  Moya i Magrans i Núria Rius i Cera, alumnes de l’Escola Municipal de Música; una visita guiada pels ravals a càrrec del Museu i un espai de pintar amb guixos i de maquillatge per als més petits. A més, al raval transpalau s’hi ha ubicat un espai de Mercat de Segona Ma i d’intercanvi amb7 parades.

Entre els participants a totes les activitats s’ha sortejat un val de 100€ per la compra de material Esportiu a La Pica Esports de Guissona, en aquesta edició el guanyador ha estat en Martí Marsà.

Els ravals es van tancar el 2019 en el marc de la setmana de la mobilitat sostenible i el tancament s’ha repetit en aquesta edició amb una bona valoració per part de les famílies participants que han gaudit de les activitats que s’hi ha proposat.