GUISSONA CELEBRA LA TRADICIONAL FESTA DE SANT CRISTÒFOL

El passat dissabte 13 de juliol Guissona va celebrar la tradicional festa de Sant Cristòfol. Un cop realitzada la missa solemne en honor al patró, un centenar de vehicles van participar en els tradicionals tres tombs de Sant Cristòfol.

DILLUNS 15 JULIOL 2019

 

Sant Cristòfol és una festa amb llarga tradició a la vila de Guissona, que durant molts anys s’havia dut a terme des d’un grup de camioners de Guissona.

Així doncs, el passat dissabte 13 de juliol Guissona va celebrar la tradicional festa de Sant Cristòfol. Un cop realitzada la missa solemne en honor al patró, un centenar de vehicles van participar en els tradicionals tres tombs de Sant Cristòfol.

Els vehicles en diferents categories; bicicletes, motos, cotxes i camions van ser els protagonistes de la festa, ja que entraven en concurs a la millor guarnició. El premi dels guanyadors van ser vals de 50€ a gastar als comerços de Guissona, i van ser revelats a càrrec de la regidora de Montse Solà durant el tradicional ball de nit de Sant Cristòfol a la Pl. Bisbe Benlloch.