GUISSONA CELEBRA LA TRADICIONAL FESTA DE SANT CRISTÒFOL

El passat dissabte 13 de juliol, Guissona va celebrar la tradicional festa de Sant Cristòfol. Enguany, s’hi va incloure la música de La Banda de Cardona, que va animar els carrers fins arribar a casa l’abanderat, enguany Marcos Naya, camioner de BonÀrea.

DILLUNS 13 JULIOL 2020

 

Sant Cristòfol és una festa amb llarga tradició a la vila de Guissona, que durant molts anys s’havia dut a terme des d’un grup de camioners de Guissona.

Així doncs, el passat dissabte 13 de juliol, Guissona va celebrar la tradicional festa de Sant Cristòfol. Enguany, s’hi va incloure la música de La Banda de Cardona, que va animar els carrers fins arribar a casa l’abanderat, enguany Marcos Naya, camioner de BonÀrea.

Juntament amb l’alcalde i la regidora de festes, es van dirigir a la missa solemne en honor al patró, una cinquantena de vehicles van participar en els tradicionals tres tombs de Sant Cristòfol.

Els vehicles en diferents categories; bicicletes, motos, cotxes i camions van ser els protagonistes de la festa, ja que entraven en concurs a la millor guarnició. El premi dels guanyadors van ser vals de 50€ a gaudir en família en un bar o restaurant de Guissona.