Guissona clou avui els actes en motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

Dilluns a la tarda a Guissona va tenir lloc la xerrada sobre com educar en les relacions afectives a càrrec d’Esmeralda Torres, psicòloga que porta a terme l’orientació psicològica juvenil a l’Ajuntament de Guissona.

DIMECRES 28 NOVEMBRE 2012

A la Segarra, des d’aquest passat dijous 22 de novembre i fins aquest dimecres, s’han projectat un seguit d’actes en motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. Els actes organitzats des de les institucions, com el Consell Comarcal, la Paeria de Cervera i els Ajuntaments de municipis com Guissona i Torà, i les diferents entitats de dones de la comarca, s’emmarquen en un context de reivindicació per tal de fer palesa la necessitat de defensar els drets d’igualtat entren els homes i les dones.

Dilluns a la tarda a Guissona va tenir lloc l’acte organitzat des del l’Ajuntament de Guissona conjuntament amb Consell Comarcal  . L’acte va projectar una xerrada sobre com educar en les relacions afectives a càrrec d’Esmeralda Torres, psicòloga que porta a terme l’orientació psicològica juvenil a l’Ajuntament de Guissona.

L’acte va comptar amb una quinzena de participants i es va desenvolupar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona. 

Avui tindrà lloc el darrer acte a Guissona concretament a la Biblioteca amb la xerrada “Nutrició i salut per a dones” a càrrec de l’àrea de formació de la Unió de Pagesos. A partir de les 19h.

  

Dimecres, 28 de novembre de 2012