Guissona clou el curs de l’Aula d’Extensió Cultural amb la conferència de l’Associació Alba.

Sotal el títol “Alba: present, passat i futur” l’Associació Alba va oferir als participants de l’Aula a Guissona una xerrada on van explicar tots els seus projectes i la finalitat que hi ha al darrer d’aquesta entitat social a Tàrrega. A la xerrada van intervenir en la presentació: Maite Trepat com a directora i Pili Sala com a psicòloga i coordinadora del CDIAP de l’Urgell. Alba és l’empresa més gran de Tàrrega. Actualment compta amb 300 treballadors, 74 dels quals amb algun tipus de discapacitat.

DIJOUS 18 MAIG 2017

Dijous, 18 de maig.

 

Guissona clou el curs de l’Aula d’Extensió Cultural amb la conferència de l’Associació Alba.

 

Sotal el títol “Alba: present, passat i futur” l’Associació Alba va oferir als participants de l’Aula a Guissona una xerrada on van explicar tots els seus projectes i la finalitat que hi ha al darrer d’aquesta entitat social a Tàrrega. A la xerrada van intervenir en la presentació: Maite Trepat com a directora i Pili Sala com a psicòloga i coordinadora del CDIAP de l’Urgell.

Alba és l’empresa més gran de Tàrrega. Actualment compta amb 300 treballadors, 74 dels quals amb algun tipus de discapacitat.

 

Guissona clou així un curs de l’Aula d’Extensió Cultural on s’han projectat 8 sessions de diferents temàtiques i amb ponents de renom. Hi ha participat més d’un centenar d’inscrits.

Les Aules a la Segarra s’organitzen de forma coordinada entre el Consell Comarcal, l’Ajuntament, la Universitat de Lleida i compta amb el suport econòmic de La Caixa.

 

 

 

Fotografies:  Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona.