Guissona clou la campanya de mobilitat segura amb la participació de més de 500 escolars.

Aquesta campanya és un projecte promogut des del Servei Català de Trànsit i al que fa sis anys que s’hi acull l’Ajuntament de Guissona des de l’Àrea d’Educació. Més de 500 nens i nenes des de primer de primària fins a primer d’ESO van participar al Parc Infantil de Trànsit.

DIMECRES 13 MARÇ 2013

Guissona clou la campanya de mobilitat segura amb la participació de més de 500 escolars.

 

Guissona.-  Des del 27 de febrer i fins al 7 de març, Guissona va projectar la campanya de mobilitat segura. Aquesta campanya és un projecte promogut des del Servei Català de Trànsit i al que fa sis anys que s’hi acull l’Ajuntament de Guissona des de l’Àrea d’Educació. Més de 500 nens i nenes des de primer de primària fins a primer d’ESO van participar al Parc Infantil de Trànsit.

 

Tal hi com explica la regidora d’educació, Angelina Infante, l’objectiu d’aquesta activitat és oferir experiències de mobilitat als nens, nenes i joves simulant espais urbans en els quals els participants actuen com a vianants i com a conductors de bicicleta i ciclomotor.

 

Aquesta campanya es realitza anualment al pavelló municipal de Guissona i s’inclou en el marc de la resta d’activitats que es fan al municipi a favor de la mobilitat segura que es realitzen als centres educatius aportant així experiències reals específicament preparades per a cada cicle educatiu.

 

Dimecres, 13 de març del 2013

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat