GUISSONA COBRA UN NOU AIRE AMB LA MARATÓ DE TV3

El Pla educatiu d’entorn de Guissona, va tornar a aplegar més de vint associacions de la vila, per celebrar una festa, que enguany ha estat renovada gràcies a la col·laboració de totes les entitats de Guissona.

DILLUNS 17 DESEMBRE 2018

 

Guissona, 17/12/2018

 

El diumenge 16 de desembre, es va celebrar la 27a edició de la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer.

El Pla educatiu d’entorn de Guissona, va tornar a aplegar més de vint associacions de la vila, per celebrar una festa, que enguany ha estat renovada gràcies a la col·laboració de totes les entitats de Guissona. Així doncs, el pavelló de Guissona es va dividir ens diferents espais, simulant una gran plaça, i creant així, un ambient festiu. A l’espai de “La placeta” s’hi van dur a terme actuacions de cant, balls, microrelats i actes institucionals. A l’”Espai tallers”, les entitats van fer-hi algunes activitats com una làmpada, una bola per l’arbre de Nadal, un fanalet, henna, gimcanes... Els gegants i capgrossos de Guissona també van tenir un espai per ballar-hi.

L’”Espai foodtrucks” va ser un dels més exitosos, ja que les entitats van oferir-hi varietat de tapes, algunes com sucs naturals, galetes, creps, crispetes, cremós de torró, típics de Colòmbia, hummus i degustació romana a càrrec del Museu de Guissona.

Ja jornada va cloure a la tarda amb l’Espectacle de dansa de l’Escola de dansa Montse Esteve, va ser un èxit total de recaptació i participació.

En total, es van recaptar 8.250,18€, quantitat que va superar la de l’any passat. Aquest èxit ha estat possible gràcies a la participació i col·laboració d’associacions, entitats i ciutadans de Guissona i rodalies  que al llarg de la jornada van donar el seu suport i cop de mà en el desenvolupament de les diverses activitats que es van dur a terme. Al matí la fira va comptar amb la Colla Gegantera de Guissona, l’Associació Montse per al Càncer, la llar d’Infants municipal Patufet, l’Associació Consell Local d’Esports, El Consell Esportiu de la Segarra, la Fundació residencial BonÀrea, l’Associació Melhfa amb el poble Sahrarui, l’escola Ramon Estadella, l’Associació de Colombians a Catalunya, el Museu de Guissona, l’Associació Gastronòmica la Manduca, el Pub Chaplin, la comunitat Romanesa, l’Associació Eslava Oriental, l’Escola Ramon Faus Esteve, l’Associació de dones Nèvia, el casal Jove l’Escorxador, FEDAC Guissona, l’IES Guissona, els Margeners de Guissona. Càritas Guissona, el Club ciclista Guissona i el CAP Guissona.

Durant la jornada, l’Alcalde de la vila, Xavier Casoliva, la regidora d’educació Gemma Franquesa, i més membres del consistori, van fer entrega del premi de la felicitació de nadal de l’Alcalde, i del disseny del cartell, i del programa de mà de la Marató de TV3 d’enguany a Guissona.

A 2/4 de vuit del vespre més d’un miler de persones es van aplegar al pavelló municipal per gaudir de l’emotiu espectacle que portava per nom “Solidaritat en dansa” a càrrec de l’escola de Dansa Montse Esteve de Guissona.

El Pla Educatiu d’Entorn i l’Ajuntament de Guissona vol donar gràcies a la nostra vila, perquè al llarg de moltes hores, Guissona va bategar amb valors de solidaritat, voluntariat i participació, i que diu molt del nostre poble.