Guissona com a model de convivència per les autoritats romaneses.

El Ministre de la Diàspora de Romania, el Sr. Cristian David, juntament amb la Hble Sra. Geanina Boicu, cònsol general de Romania a Barcelona han visitat l’Ajuntament, així com les instal·lacions de la Corporació Alimentària de Guissona.

DIVENDRES 24 MAIG 2013

GUISSONA COM A MODEL DE CONVIVÈNCIA PER LES AUTORITATS ROMANESES

Aquest passat dijous, 23 de maig, el Ministre de la Diàspora de Romania, el  Sr. Cristian David, juntament amb la Hble Sra. Geanina Boicu, cònsol general de Romania a Barcelona han visitat l’Ajuntament de la vila, així com les instal·lacions de la Corporació Alimentària de Guissona.

 

En aquesta visita, en la que han estat acompanyats del Sr. Xavier Bosch, director general per la immigració, la Sra. Ma Rosa Fortuny, adjunta al director general, el Sr, Llorenç Olivé, cap de l’Àrea de Territori de la DGI i la Sra. Núria Foix, tècnica referent de la DGI a Lleida han destacat la bona acollida que rep a la vila la població nouvinguda i l’exemple que dóna Guissona com a lloc de convivència intercultural.

 

L’objectiu de la visita ha estat fer la comparativa de dues realitats diferents que viu la població romanesa al nostre país, la realitat en clau positiva a Guissona i en clau negativa en alguns municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.

 

Aquesta visita es suma a les que han fet des del consulat d’Estats Units i del Senegal, en aquesta mateixa legislatura per conèixer el model econòmic i de convivència que existeix a Guissona.