Guissona comença a embastar la seva Festa Major.

Un any més, més de tres-cents joves, via xarxes socials han escollit la millor proposta de FESTA MAJOR JOVE, la proposta més votada ha estat ASPENCAT, com a grup de música pròpia i RAGATUNNING, com a grup de versions, així doncs, aquesta serà la combinació que sonarà dissabte, 10 de setembre com a acte central de la festa major de Guissona.

DIMARTS 22 MARÇ 2016


També són molts els joves que demanen més propostes Techno, per això, s'ha destinat tota la energia de divendres en l'organització d'un ITINERANT FESTIVAL, aquest es portarà a terme la nit del divendres, 9 i el DJ escollit pels joves ha estat Luka Karo, que serà el responsable de punxar l'Itinerant Festival de Guissona.
Finalment, un dels altres grups de versions estrella en les votacions ha estat SÉPTIMO A, aquest serà l'encarregat d'animar la nit del dimecres, 7 de setembre. Aquestes propostes pels més joves s'acompanyen del correfoc i del correbars, a càrrec de l 'Assemblea Jove que l'any passat fou l'activitat amb més ressò de tota la Festa Major.
Les activitats dels joves venen acompanyades d'altres propostes de cultura popular com els gegants i capgrossos, sardanes, havaneres i balls de bastons i tarda de castells; activitats pels més petits i quatre sessions de ball pels més balladors, tampoc hi faltarà enguany el tradicional concert de la MERAVELLA.
Esperant així, oferir una proposta engrescadora per a tots.


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn
premsa@guissona.cat
Tel. 973 550 005 (ext. 201)