GUISSONA COMMEMORA EL DIA MUNDIAL DE LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES

El dia 25 de novembre es commemora el dia mundial de la violència vers les dones arreu del país, enguany amb una campanya unitària de sensibilització amb el missatge “Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices.

DIVENDRES 28 NOVEMBRE 2014

El dia 25 de novembre es commemora el dia mundial de la violència vers les dones arreu del país, enguany amb una campanya unitària de sensibilització amb el missatge “Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. Gira-li l’esquena”. La campanya promou la deslegitimació pública d’aquesta xacra amb l’objectiu que el rebuig social de la violència masclista produeixi un canvi en la conducta de qui l’exerceix i s’avanci en una nova cultura de les relacions entre homes i dones.

Guissona s’ha unit a aquesta campanya amb la lectura de diferents missatges contra la violència de gènere per la megafonia municipal en diferents llengües i ahir en el marc del mercat setmanal es van repartir fulletons i informació relacionada amb la violència de gènere, així com, un calendari del 2015 en el que es rebutja la violència de gènere.

Aquesta campanya a Guissona es va portar a terme per la regidoria de benestar amb el suport del Servei d’Informació a la Dona del Consell Comarcal i l’Associació de Dones Nèvia.