GUISSONA CONSOLIDA EL CARNAVAL

La comparsa guanyadora va ser IESSO AVENTURA, que esdevenia una rèplica del Dragon Khan de Portaventura i la que s’ha emportat un premi d’una estada d’una nit en un àlberg de la xarxa d’albergs de la Generalitat de Catalunya per tots els seus participants, també van rebre una menció especial les comparses ÉS FESTA MAJOR! i LA REVOLUCIÓ DELS LEGO.

DIMARTS 04 MARÇ 2014

GUISSONA CONSOLIDA EL CARNAVAL

Aquest dissabte, els carrers de Guissona s’han omplert de disfresses, individuals i en grup, d’adults i de nens. Des de mig matí i fins a la matinada, la població de Guissona ha gaudit del Carnaval.

L’activitat estrella del matí ha estat la TRUITA DE PATATES GEGANT a càrrec de l’Associació Gastronòmica La Manduca i feta amb 240 ous, a més a més, s’ha portat a terme el concurs de truita de patates amb 6 colles participants, essent la millor truita, la presentada pels AMICS DE GUARDA-SI-VENES.  A més durant el matí el grup d’animació PEDROL I PEDRÓS va amenitzar un ball de disfresses a la plaça major per als més petits.

A primera hora de la tarda, ja tornava a començar l’activitat amb la concentració dels participants a la Rua de Comparses, dotze colles participants i més de 300 persones, entre les que hi havia entitats, centres educatius, colles i grups d’amics, que van passar una bona estona durant tota la rua.

La comparsa guanyadora va ser IESSO AVENTURA, que esdevenia una rèplica del Dragon Khan  de Portaventura i la que s’ha emportat un premi d’una estada d’una nit en un àlberg de la xarxa d’albergs de la Generalitat de Catalunya per tots els seus participants, també van rebre una menció especial les comparses ÉS FESTA MAJOR! i LA REVOLUCIÓ DELS LEGO.

La festa va allargar-se al pavelló amb la Disco Pimkie, seguida d’un sopar popular i de música i animació de Carnaval fins a la matinada.