Guissona vetllarà per mantenir els serveis de salut que presta actualment.

El director dels serveis territorials de Salut a Lleida, Sr. Pifarré, visita Guissona i es reuneix amb l’alcalde, Sr. Xavier Casoliva.

DIJOUS 28 FEBRER 2013

 

Guissona.- Ahir al mati va tenir lloc la trobada entre el director dels serveis territorials de Salut a Lleida, Sr. Josep Pifarré, i l’alcalde de Guissona, Sr. Xavier Casoliva a les mateixes dependencies de l’Ajuntament.
La trobada que va estar distesa va servir per poder intercanviar impressions dels serveis de salut que presta el CAP de Guissona. Actualment, Guissona té un servei de 24h de farmàcia, d’ambulància i atenció mèdica. Serveis que davant possibles ajustaments des del Departament de Salut l’Ajuntament mirarà de vetllar per la seva continuïtat.


Tal hi com va explicar el director de l’ABS Cervera la Segarra, Sr. Quim Diaz, la trobada va servir per explicar com s’estan consolidant els serveis d’atenció a Guissona i les consultories d’experts. Serveis com per exemple la cirurgia menor, els tractament de frigoteràpia, les ecografies, consultories quan a diabetes, entre altres, al mateix CAP de Guissona.


Actualment, des de Guissona es dóna una resposta directa en molts serveis de salut. El director territorial de salut, Sr. Pifarré, va explicar també que des del Departament de Salut de la Generalitat s’està treballant per tal de fer les derivacions d’especialistes al CAPs més pròxims podent així alleugerir els hospitals. D’aquesta manera alguns serveis d’especialistes es descentralitzaran cap als diferents centres mèdics del territori abans que derivar els pacients a l’hospital.
 

D’aquesta trobada, l’alcalde Xavier Casoliva, ha destacat la seva satisfacció pel bon funcionament del CAP Guissona. Des del departament s’ha agraït la predisposició que els ajuntaments com Guissona sempre mostren davant el fet de buscar solucions als problemes en un context de salut.
 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa
Carlota Bartra i Claustre Oliveres
premsa@guissona.cat