GUISSONA CONTRASTA LA CASTANYADA I EL HALLOWEEN

Des de l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Guissona, enguany s’ha celebrat la festa de la Castanyada amb la representació d’un conte LA CARABASSA QUE VOLIA ROBAR LA CASTANYADA, amb el qual s’ha donat a conèixer el contrast de les dues tradicions, que actualment conviuen durant la vigilia de Tots Sants a la nostra vila.

DIMARTS 04 NOVEMBRE 2014

Potser a causa de les modes o potser per l’elevat nombre de població immigrant, el Halloween cada cop més s’introdueix a la vila de Guissona i això es visualitza el dia 31 d’octubre a la tarda-vespre, passejant pels carrers de la vila, on grups de nois i noies van vestits o maquillats de personatges terrorífics i demanen llaminadures als vilatans.

 Arran d’això, des de l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Guissona, enguany s’ha celebrat la festa de la Castanyada amb la representació d’un conte LA CARABASSA QUE VOLIA ROBAR LA CASTANYADA, amb el qual s’ha donat a conèixer el contrast de les dues tradicions, que actualment conviuen durant la vigilia de Tots Sants a la nostra vila.

 Abans de la representació del conte es van portar a terme diferents de Castanyada.

 Aquestes activitats i els diferents nois i noies disfressats per l’ocasió van animar el nucli historic durant tota la tarda.