Guissona corre quilometres per ser solidaris i alhora celebra el Dia de la No Violència i la Pau a les escoles.

L’activitat amb més ressò ha estat l’organitzada per l’Escola Ramon Faus i Esteve, amb la VIII CURSA KILÒMETRES DE SOLIDARITAT, una cursa en la que hi han participat gairebé tot l’alumnat de l’escola, concretament unes quatre cents alumnes

DIMARTS 31 GENER 2012

Guissona corre quilometres per ser solidaris i alhora celebra el  Dia de la No Violència i la Pau a les escoles.

 

Guissona.-  Les escoles de Guissona van celebrar ahir, conjuntament, el Dia Escolar de la No Violència i la Pau.  Els centres educatius es van bolcar en la celebració del DIA MUNDIAL DE LA PAU amb la lectura de manifests i poemes acompanyats de músiques per la pau i una ambientació de l’espai a l’escola.

L’acolliment va ser massiu ja que totes les escoles de Guissona van celebrar la Jornada.

 

L’activitat amb més ressò ha estat l’organitzada per l’Escola Ramon Faus i Esteve, amb la VIII CURSA KILÒMETRES DE SOLIDARITAT, una cursa en la que hi han participat gairebé tot l’alumnat de l’escola, concretament unes quatre cents alumnes, amb un únic objectiu: fer quilòmetres solidaris, en suport a “Save de Children”.

 

La cursa escolar era per recollir fons per aquesta entitat i alhora col·laborar a través de les ajudes en la seva gestió.

Els nens i nenes han buscat patrocinadors i, alhora, aquests patrocinadors han estat els encarregats de dóna’ls-hi els diners en funció de les voltes recorregudes. Com més kilòmetres correguts més solidaris.

 

Finalment, els diners recollits s’enviaran a la República Democràtica del Congo, per reconstruir les escoles destruïdes durant la guerra.

 

 Moment de la cursa

Dimarts, 31 de gener de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat