Guissona debat sobre la Unió Europea en el marc de l’Aula d’Extensió Universitària.

Des de la Universitat de Lleida i en el marc del projecte de les aules d’extensió universitàries, que es projecta a Guissona, es va realitzar una conferència extra fora de programa que va oferir la mateixa UdL (Universitat de Lleida) i poder donar a conèixer així la tasca que fa la UdL per difondre el funcionament de la Unió Europea als ciutadans. Es realitzarà una segona conferència extraordinària en aquest marc de la Unió Europea el 23 de març.

DIMARTS 28 FEBRER 2017

Guissona debat sobre la Unió Europea en el marc de l’Aula d’Extensió Universitària.

 

Guissona.- Des de la Universitat de Lleida i en el marc del projecte de les aules d’extensió universitàries, que es projecta a Guissona, es va realitzar una conferència extra fora de programa que va oferir la mateixa UdL (Universitat de Lleida) i poder donar a conèixer així la tasca que fa la UdL per difondre el funcionament de la Unió Europea als ciutadans.

 

La conferència sota el nom “La Unió Europea, reptes i amenaces actuals” a càrrec de la Dra. i professora  de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals, Eimys Ortiz, va explicar de forma senzilla i concisa els orígens, la història dels tractats i la legislació comunitària, el funcionament dels seus òrgans i les competències de la UE.

 

La xerrada va tenir lloc el dijous 23 de febrer a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona.

 

A la xerrada va assistir la consellera comarcal de serveis socials al Consell Comarcal, Núria Magrans, que va agrair la tasca a la UdL per acostar les aules d’extensió universitàries a la comarca i que, actualment, funcionen molt bé als dos municipis que es projecten, Guissona i Sant Guim de Freixenet. Les aules es projecten com un projecte de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal per fomentar les activitats a la gent gran de la comarca.

 

Es realitzarà una segona conferència extraordinària en aquest marc de la Unió Europea el 23 de març també a Guissona i a càrrec del Dr. Cesar Cierco, titulat en dret administratiu de la UdL, que parlarà de la política de salut pública de la Unió Europea.

 

 

Fotografies: Moment de la xerrada a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona.

 

Dimarts, 28 de febrer.