GUISSONA DONA 6.509€ PER A LA INVESTIGACIÓ DE LA SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA GRÀCIES A LES PROPOSTES DE LA MARATÓ DE TV3

L’alcalde de Guissona, acompanyat dels regidors i regidores de l’Ajuntament, el Director de serveis territorials d’educació, el Sr. Claudi Vidal i la Consellera del Consell Comarcal de la Segarra, la Sra. Anna Rius, van agrair la solidaritat a totes les persones assistents.

DIMARTS 19 DESEMBRE 2023

El Pla Educatiu d’Entorn, juntament amb l’Ajuntament de Guissona i en coordinació amb els centres educatius i les entitats i associacions de Guissona, van organitzar el passat diumenge 17 de desembre i durant tota la setmana prèvia i posterior, una trentena d’activitats per poder recaptar beneficis per l’edició d’enguany de la Marató de TV3, que gira al voltant de la salut sexual i reproductiva.

La jornada de diumenge va començar a les 9h del matí amb la caminada del Centre Excursionista Guissonenc. A partir de les 10h l’Associació de Dones Nèvia va començar a repartir l’esmorzar de coca i xocolata per a tothom que hi volgués col•laborar. A partir de les 10.30h es va donar per iniciada la Fira d’entitats amb parades de menjar de diferents cultures, inflables, actuacions a l’escenari, i un taller a la Sala Galeria de l’Ateneu de Guissona per als infants més petits, a càrrec de la Llar d’Infants Patufet de Guissona.

L’alcalde de Guissona, acompanyat dels regidors i regidores de l’Ajuntament, el Director de serveis territorials d’educació, el Sr. Claudi Vidal i la Consellera del Consell Comarcal de la Segarra, la Sra. Anna Rius, van agrair la solidaritat a totes les persones assistents i van fer entrega dels premis del disseny de la cartelleria i del tríptic de la imatge de la Marató a Guissona, i un agraïment a la professora de FEDAC Guissona per la seva tasca per fer-ho possible. En aquest acte es va fer un petit homenatge a la directora de l’Escola Ramon Estadella, Marta Amat, que la mateixa setmana va traspassar de manera sobtada deixant a tota la comunitat educativa molt afectada.

Després de molts anys fent la Fira al pavelló poliesportiu, enguany s’hi va voler donar un tomb, traslladant tots els actes a la Pl. Bisbe Benlloch. Tot i el fred, la matinal va ser un èxit.

La jornada va cloure a les 20h del vespre amb l’actuació de l’Escola de Dansa Montse Esteve, a la sala teatre de l’Ateneu de Guissona, amb les entrades exhaurides.

El recompte final a data 19 de desembre de 2023, és de 6.509€ tenint en compte que el pròxim divendres la coral Doll de Veus farà un concert solidari on també es sumaran les entrades venudes.