GUISSONA DÓNA SUPORT DE “COLORS” PER LA MARATÓ DE TV3

Ja podeu veure el vídeo de la FLASHMOB gravada en motiu de la Marató de la pobresa http://youtu.be/DciaopoKSJE

DIUMENGE 13 MAIG 2012

El passat dissabte, 12 de març unes cinc-centes persones es van comprar les samarretes solidàries que van donar COLOR a la festa d’interculturalitat, amb ja set anys de tradició a la nostra vila i en la que l’activitat estrella: la flashmob i l’objectiu: la marató de la pobresa, han fet que la festa d’enguany hagi estat la més concorreguda.


Ja des de feia dies, el Pla Educatiu d’Entorn amb el suport de l’Associació de Comerciants de Guissona i des de les AMPES dels centres educatius van posar a la venda les samarretes solidàries en suport a la MARATÓ de la pobresa, unes samarretes que s’havien de lluir el dissabte.

El divendres, els alumnes de l’INSTITUT GUISSONA i de l’INSTITUT MARE DE DÉU DEL ROSER van decorar la plaça major amb diferents motius de COLORS, posant-ho a punt per la flashmob.

La jornada va començar a les 12 amb la cercavila de promoció de la cultura catalana, amb les gralles i els tabals dels MARGENERS DE GUISSONA, amb el Roc, la Plàcida i la tieta, la geganta dels GEGANTERS DE GUISSONA i amb els capgrossos de la nostra vila, portats aquesta vegada pels alumnes de l’INSTITUT DEL COL•LEGI MARE DE DÉU DEL ROSER

Després de la cercavila, l’activitat es va reependre a les 4 de la tarda a la PLAÇA MAJOR amb un taller de flors a càrrec de l’ASSOCIACIÓ CATALANO-ANDALUSA DE LA SEGARRA i una mostra de balls tradicionals a càrrec de l’ASSOCIACIÓ ESLAVA ORIENTAL. I a més, la LUDOTECA DEL COMERÇ JUST ens va acompanyar en aquesta jornada.

I després la FLASHMOB amb els Un, dos, tres, kuà i a ritme de la cançó SONA GUISSONA i amb la coreografia de l’Escola de Dansa Montse Esteve que ja feia dies que estava penjada al youtube i que es preparava des dels centres educatius i des de la mateixa escola. Tots en suport a la MARATÓ DE LA POBRESA , una activitat molt animada i que va comptar amb molta participació

Mireu els vídeos:

Primera actuació

Segona actuació