GUISSONA ENGEGA EL PROJECTE: GUISSONA, T’ACULL

Aquest dimarts, 7 de gener amb la inscripció al registre civil de l’Arlet Malleu Cinca, la primera guissonenca i lleidatana nascuda al 2021, l’alcalde Jaume Ars va donar el tret de sortida al projecte GUISSONA T’ACULL.

DIVENDRES 08 GENER 2021

Aquest dimarts, 7 de gener amb la inscripció al registre civil de l’Arlet Malleu Cinca, la primera guissonenca i lleidatana nascuda al 2021, l’alcalde  Jaume Ars va donar el tret de sortida al projecte GUISSONA T’ACULL.

Guissona t’acull és una proposta sorgida de l’àrea de cultura i el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona amb el suport de la Biblioteca Municipal amb l’objectiu de promoure el  foment de la lectura, a partir d’una proposta iniciada per Pagès Editors.

A partir d’aquest 2021 per cada infant que acabi de néixer l’Ajuntament de Guissona li donarà la benvinguda amb una maleta de lectura que podrà recollir a la biblioteca municipal.

Aquesta maleta conte el llibre CRÈIXER I LLEGIR JUNTS, de foment de la lectura amb família; el conte infantil L’ELEFANTÓ i un conte de la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE, amb l’objectiu que els més petits es familiaritzin amb els seus protagonistes guissonencs, el Piteu i la Llucia.

A més, dins la mateixa maleta, els nounats ja rebran el carnet de la biblioteca de Guissona, essent-ne així usuaris des del seu naixement.

Amb aquesta proposta es pretén introduir als més petits al món de la lectura, amb unes primeres trobades amb els llibres, procurant que les famílies visquin amb entusiasme el procés fascinant d’iniciació a la lectura dels seus fills i filles i fidelitzant-los amb un món ple d’aventures que s’amaga darrera de les portes de la nostra biblioteca

Guissona, 8 de gener de 2020