GUISSONA ENGEGA UN PROCÉS PARTICIPATIU DE CONSULTA POPULAR SOBRE EL CASAL DE LA GENT GRAN

L’Ajuntament de Guissona juntament amb el Casal de la Gent Gran han iniciat un procés participatiu de consulta popular sobre el Casal amb l’objectiu de redefinir el funcionament d'aquest després de la pandèmia i de trobar persones noves que vulguin liderar la dinamització d’aquest espai.

DIJOUS 28 OCTUBRE 2021

 

L’Ajuntament de Guissona juntament amb el Casal de la Gent Gran han iniciat un procés participatiu de consulta popular sobre el  CASAL.

S’ha preparat una enquesta en la que es formulen consultes sobre el Casal de la Gent Gran (espai, activitats, junta, …) amb l’objectiu de redefinir el funcionament del Casal després de la pandèmia i de trobar persones noves que vulguin liderar la dinamització d’aquest espai.

 

En total s’han imprès 1000 qüestionaris per fer consulta directa al Mercat municipal durant tres setmanes, entre 11.00h i 13.00h, així com també en diferents comerços de la vila.

 

El formulari també es troba accessible a través d’internet des de la pàgina web www.guissona.cat o per mitjà de l’enllaç https://forms.gle/StaBoyH5BdbRKCQa7

 

Les dades extretes del formulari serviran per detectar els aspectes en els que cal incidir per millorar del casal de la Gent Gran, pel que fa a l’espai (instal·lacions, mobiliari, pintura, …), activitats que s’hi desenvolupen (tallers, balls, …) així com aspectes relacionats amb la gestió de la pròpia entitat (quota de socis, propostes de membres per la nova junta, …)

 

L’Ajuntament de Guissona durant aquesta legislatura aposta per la consulta directa, amb la intenció de fomentar les vies de participació ciutadana en qüestions que afecten al dia a dia de la vila. La primera va ser l’enquesta de la Festa Major, i la darrera la del Comerç local.

 

Guissona, 28 d’octubre de 2021