GUISSONA ENGEGA UNA PROPOSTA DE MICRO-TEATRE

El proper diumenge, 22 de maig tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’un espai de teatre alternatiu, tres espais vius de la nostra vila es convertiran en espais on es podrà gaudir del teatre.

DIMECRES 11 MAIG 2022

 

El proper diumenge, 22 de maig tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’un espai de teatre alternatiu, tres espais vius de la nostra vila es convertiran en espais on es podrà gaudir del teatre, podrem gaudir de l’espectacle ‘Trencant la quarta paret’.

S’han seleccionat tres obres: ”De Choping”, “Homenatge” i “S'ha acabat el bròquil”, amb l’objectiu d’oferir un circuit teatral itinerant per tres espais gens convencionals. Es convida a tothom a deixar-se seduir per una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i en indrets inesperats.

L’experiència acabarà davant de l’Aula de Selecte, a Guissona, amb un tast de vi i una tapa. Aquí els assistents podran compartir la seva experiència.

La participació a les píndoles és limitada i requereix inscripció prèvia a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

A aquestes tres píndoles se l’hi afegeix una píndola infantil MONS PER DESCOBRIR, una píndola introductòria i gratuïta, que es farà a la placeta Bisbe Benlloch amb l’alumnat més petit del taller de teatre de LA CASERNA A GUISSONA, dirigit per en David Mora i l’Anna Llort, i amb quatre protagonistes guissonencs. Aquest taller és promogut des del Pla Educatiu d’Entorn de Guissona i que presenta aquesta píndola com a cloenda de l’activitat d’aquest curs.

Aquesta píndola infantil serà la introductòria a aquesta primera tarda de micro-teatre en indrets emblemàtics de la nostra vila, una proposta elaborada de forma coordinada entre la regidoria de cultura i el Museu de Guissona. Trobareu tota la informació a: www.guissona.cat

 

Guissona, 11 de maig de 2022