GUISSONA ENTRA A FORMAR PART DEL PROJECTE BARÇA ACTIVA’T, DE LA FUNDACIÓ BARÇA

hir dijous, es va presentar a Lleida el nou projecte amb la Diputació de Lleida per a fomentar la integració social a través de l'esport pel desenvolupament #S4D a l’Ajuntament de Guissona.

DIVENDRES 03 JUNY 2022

 

Ahir dijous, es va presentar a Lleida el nou projecte amb la Diputació de Lleida per a fomentar la integració social a través de l'esport pel desenvolupament #S4D a l’Ajuntament de Guissona, l'Ajuntament de Tàrrega, l’Ajuntament de Tremp, i La Paeria de Lleida. Jaume Ars, l’alcalde va prendre part de l’acte en representació de Guissona.

La Fundació FC Barcelona duu a terme el programa Barça Activa’t per tal de poder contribuir amb la millora de la igualtat d’oportunitats i de la captació de les persones joves del nostre país, i des d’un enfoc holístic que té com a epicentre l’activitat física, que utilitza la metodologia de la Fundació FC Barcelona, com a eina per al desenvolupament de les persones i les seves comunitats i per a la inclusió i apoderament.

L’objectiu de la Fundació és construir una societat que afavoreixi el protagonisme i la participació de la gent jove per al seu desenvolupament i progrés.

Així doncs, els  beneficiaris d’aquest programa seran uns 25 joves de 12 a 18 anys del municipi, un grup d ejoves heterogeni derivats dels diferents serveis de l’Ajuntament.

A Guissona, l’Espai Barça Activa’t serà a les instal•lacions esportives i s’hi realitzaran accions com suport a l’estudi, esport i experiències educatives (disseny, creació, formalització de projectes...). També hi haurà un concurs de projectes esportius i comunitaris liderats per a joves.

Les activitats començaran el proper mes de setembre, i tindrà la durada de dos cursos escolars (2022-23 i 2023-24).

 

Guissona, 3 de juny de 2022.