Guissona entrega el 13è Premi Jordi Pàmias infantil i juvenil de poesia

En el marc de la convocatòria del tretzè premi Jordi Pàmias infantil i juvenil, l’Ajuntament de Guissona ha publicat el llibre “Portal de poesia”, un llibre en el que hi figuren el mes d’un centenar de poemes guanyadors del concurs, els guanyadors van ser obsequiats amb un diploma i un exemplar del llibre, a més d’un val per comprar llibres en les llibreries de la vila.

DIMECRES 20 ABRIL 2016

Dimarts, 19 d’abril.

 

NOTA DE PREMSA: GUISSONA ENTREGA EL TRETZÈ PREMI JORDI PÀMIAS INFANTIL I JUVENIL DE POESIA

 

En el marc de la convocatòria del tretzè premi Jordi Pàmias infantil i juvenil, l’Ajuntament de Guissona ha publicat el llibre “Portal de poesia”, un llibre en el que hi figuren el mes d’un centenar de poemes guanyadors del concurs, els guanyadors van ser obsequiats amb un diploma i un exemplar del llibre, a més d’un val per comprar llibres en les llibreries de la vila.

 

El passat divendres, 15 d’abril, i per tretzè  any consecutiu, la regidoria d’educació i cultura de l’Ajuntament de Guissona va organitzar l’acte d’entrega de premis del concurs infantil de juvenil Jordi Pàmias de poesia, en homenatge al poeta guissonenc.

 

En aquest concurs hi participen tots els nens i nenes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius dels centres educatius de la vila, atorgant-se un primer, un segon i un tercer premi per curs, de manera que es premien més de cent poemes que es publiquen anualment en un llibre, enguany el recull s’engloba sota el títol “Portal de poesia”.

 

En l’acte d’entrega de premis, musicalitzat per l’orquestra de l’Escola Municipal de Música, hi va participar el poeta Jordi Pàmias, així com, en Xavier Casoliva, alcalde de Guissona;  la Gemma Franquesa, que enguany s’estrena com a regidora de cultura i educació, en aquest acte.

 

A més, en aquesta edició, l’acte va comptar amb l’assistència de Josep Borrell, director dels serveis territorials de cultura a Lleida, ex-alumne de Jordi Pàmias, poeta i amic de l’escriptor, que també participa activament com a membre del  jurat del premi Jordi Pàmias d’adults.

 

L’entrega de premis que es realitza al pavelló de l’Institut de Guissona esdevé un acte cultural destinat a infants, joves i les seves famílies, en el que hi participen gairebé mig miler de persones i en el que a més del concert de l’Escola Municipal de Música, en Jordi Pàmias fa la lectura de diversos poemes.


 

Claustre Oliveres Vidal
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat