Guissona es comença a preparar per la festivitat de Sant Jordi.

Enguany, des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament s’ha preparat un taller d’elaboració de dracs de Sant Jordi, en aquest taller, que es fa els dissabtes al matí, hi participen nens i nenes d’educació primària dels diferents centres educatius de la vila.

DILLUNS 15 ABRIL 2013

Guissona es comença a preparar per la festivitat de Sant Jordi.

 

El bon temps i l’arribada del mes d’abril fa que la població de Guissona es prepari per Sant Jordi. Les llibreries, les floristeries i els centres educatius comencen a preparar el material per les seves parades i els petits del municipi comencen a preparar l’activitat que es portarà a terme per commemorar la diada.

 

Enguany, des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament s’ha preparat un taller d’elaboració de dracs de Sant Jordi, en aquest taller, que es fa els dissabtes al matí, hi participen nens i nenes d’educació primària dels diferents centres educatius de la vila. Per la diada, els participants al taller faran una cercavila amb els dracs pel nucli històric, sortint de l’Ajuntament a les 6 de la tarda. Aquesta cercavila acabarà amb la representació de la llegenda de Sant Jordi a la Plaça Major.

 

Dilluns, 15 d’abril del 2013.

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat