Guissona es mou a ritme de Hip-hop per combatre rumors i estereotips.

INS Guissona i el FEDAC Guissona projecten el taller sota el títol “Rimant Rumors, taller de Hip-hop” que s’ofereix des de l'Oficina Jove del Consell Comarcal a tots els alumnes de segon d’ESO i que pretén treballar i combatre els rumors i/o estereotips sobre les persones immigrants a ritme de hip-hop.

DILLUNS 02 NOVEMBRE 2015

L’Oficina Jove del Consell Comarcal té un projecte que anomena Apropa’t on a part d’anar mensualment a tots els Instituts de la comarca durant l’estona d’esbarjo per celebrar el dia mundial del qual toqui aquell mes, projecta al llarg d’aquest trimestre uns tallers per tots els alumnes de segon d’ESO dels quatre instituts de la comarca amb el nom “Rimant Rumors, hip-hop”. Concretament, a l’INS Antoni Torroja, INS Guissona i FEDAC Guissona. 

 

Per projectar aquesta activitat l’Oficina Jove compta amb el suport del servei d'atenció al nouvingut, el servei d'informació i atenció a les dones del Consell Comarcal i el Punt d’informació juvenil de Guissona.

 

Específicament, el taller sota el títol “Rimant Rumors, taller de Hip-hop” que s’ofereix a tots els alumnes de segon d’ESO, el que es pretén treballar es combatre els rumors i estereotips sobre les persones immigrants que poden tenir els joves catalans i que dificulten la convivència, les relacions interculturals i el respecte cap a diferents formes de veure el món a partir de metodologies participatives el treball amb grup potenciant les qualitats individuals de cada participant al grup.

 

A partir d’aquest projecte l’Oficina Jove s’acosta als instituts per conèixer els joves i les seves necessitats i d’aquesta manera respondre amb actuacions que són del seu grat. 

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat