GUISSONA ÉS PARADA DE LA GIRA DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL

DIJOUS 19 OCTUBRE 2023

El passat dimecres la  Gira de Transformació Digital va fer parada a Guissona davant de l’espai de La Llavor, on durant tota la tarda s’ha portat a terme l’intercanvi de pràctiques docents i de centres digitals.

Aquesta acció també es replica a nou municipis de Catalunya (tres de Tarragona, tres Girona i tres Lleida). S'han escollit aquests municipis per tal d'intentar arribar a tot el territori de Catalunya, especialment fora de província de Barcelona, ja que actualment es duen a terme moltes activitats i intercanvis.

Les jornades, emmarcades dins del Projecte “Gira de Transformació Digital” organitzat per la UOC amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, contenen intercanvi d’experiències de centres educatius, xerrades d’experts i demostracions de tecnologia educativa per part d’entitats i empreses Edtech.

La presentació de la jornada ha anat a càrrec de la regidora d’educació, Núria Cuñé Castellana que ha estat acompanyada el Sr. Jaume Alsina, director general de bonÀrea i qui ha liderat des dels seus inicis el projecte tecnològic de La Llavor a Guissona.

 

Guissona, 19 d’octubre de 2023.