GUISSONA ES PREPARA PEL CARNAVAL

Guissona ja posa a punt la propera edició del CARNAVAL centrant l'activitat principal el dissabte, 14 de febrer però desenvolupant actes durant tota la setmana a La Fundació, als centres educatius i al nucli històric.

DIJOUS 29 GENER 2015

L'activitat de Carnaval a la nostra vila s'inicia el proper divendres, 6 de febrer amb la visita del Rei Carnestoltes als centres educatius, portant les ordres  als nens de les llars d'infants i d'educació infantil, ordres que hauran de complir durant la propera setmana.

I la festa es reemprendrà el divendres següent amb el taller de màscares i la cercavila d'inici de la festa. Una cercavila que clourà amb el discurs del REI CARNESTOLTES. L'endemà, la jornada s'iniciarà amb el concurs de truita de patates i una nova activitat, la desfilada de disfresses infantil, amb premis per les tres millors, seguida de l'actuació del grup d'animació LA CREMALLERA, que clourà amb l'entrega de premis i el tast de la truita gegant elaborada per l'Associació Gastronòmica LA MANDUCA.

L'activitat estrella de la tarda és la RUA DE COMPARSES que recorrerà els carrers de Guissona finalitzant a la plaça Bisbe Benlloch on es farà l'entrega de premis  a ritme de l'espectacle QUINA BALLARUCA de La Cremallera.

Els participants a les comparses poden sopar el mateix dia en un restaurant de la vila amb un descompte de 2€ per persona

I els més animats podran acabar la nit al CASAL JOVE, gaudint de la nit de disfresses de la ma de GOLDEN DEEJAYS.

L'activitat carnavalera es reempendrà el dimarts amb la trobada de carnestoltes intergeneracional a la Fundació CAG, on petits i grans gaudiran d'una estona de trobada, música i diversió.

I dimecres amb la crema del rei carnestoltes i l'enterrament de la sardina es clou l'activitat de carnaval amb una sardinada popular per tots els assistents.

Esperem que gaudiu de l'activitat de CARNESTOLTES.