GUISSONA ES PRESENTA A LA PRIMERA TROBADA PEDAGÒGICA DELS PLANS EDUCATIUS D'ENTORN

El passat dimarts 9 d'octubre, va tenir lloc la primera trobada pedagògica de plans educatius d'entorn, amb l'objectiu de donar a conèixer la situació actual dels plans educatius d'entorn i la seva evolució a les terres de Lleida on actualment hi ha quinze plans vigents.

DIMECRES 10 OCTUBRE 2018

Guissona, 10 d'octubre de 2018

 

 

El passat dimarts 9 d'octubre, va tenir lloc, a la ciutat de Lleida, la primera trobada pedagògica de plans educatius d'entorn, una trobada que tenia com a objectiu, donar a conèixer la situació actual dels plans educatius d'entorn i la seva evolució a les terres de Lleida on actualment hi ha  quinze plans vigents.

L'Alcalde de Guissona, Xavier Casoliva i Pla, ha estat l'encarregat de presentar una de les activitats que es duen a terme a Guissona que s'englova dins el projecte local del Pla educatiu d'Entorn. Aquesta ha estat la FESTA D'ENTITATS, un referent de bona pràctica dels plans educatius d'entorn de ponent, una experiència inclosa dins la línia d'intervenció de coneixement de l'entorn.

Altres plans d'entorn com Borges Blanques, Lleida, la Seu d'Urgell, Tàrrega, Cervera i Mollerussa també han presentat la seva bona pràctica en una jornada en la que també s'ha pogut escoltar la ponència de Ramon Queraltó, sota el títol COM SOM?, què ha permès entendre com som i com són els altres, amb l'objectiu de millorar les relacions interpersonals en tots els àmbits i que ha estat presentada per en Carles Vega, director dels serveis territorials d'educació a Lleida.