GUISSONA ES PROMOU AL SALÓ INTERNACIONAL DEL TURISME

L’Oficina de Turisme de Guissona aprofita anualment l’edició del Saló Internacional del Turisme per promoure l’oferta turística de la nostra vila, fent difusió enguany de manera especial de la XV edició del Mercat Romà i de les noves instal·lacions del Museu i del Parc Arqueològic.

DIVENDRES 08 ABRIL 2011

Des d’ahir i fins al proper diumenge, GUISSONA es promou, dins l’estand d’ARA LLEIDA al Saló del Turisme.

L’Oficina de Turisme de Guissona aprofita anualment l’edició del Saló Internacional del Turisme per promoure l’oferta turística de la nostra vila, fent difusió enguany de manera especial de la XV edició del Mercat Romà, essent aquest espai on es fa la presentació oficial del cartell, enguany dissenyat per l’artista local, David Casstellana i on es presenta el programa provisional de la festa que enguany es celebrarà el proper dissabte, 16 de juliol.
 
El proper dissabte al matí, la colla castellera Els Margeners de Guissona i Els Geganters de Guissona, amb el gegantó BACUS, es passejaran pel Saló Internacional del Turisme promovent el nostre Mercat Romà.

Enguany al Saló Internacional de Turisme també es farà la presentació del Parc Arqueològic i del nou Museu, que obriran les seves portes el proper mes de maig.
 
Us hi esperem a tots!