GUISSONA ES REUNEIX AMB EL SUBDELEGAT DEL GOVERN ESPANYOL PER DEMANAR VIES DE FINANÇAMENT EN L’OBRA DE L’ATENEU

Guissona ha rebut aquest matí la visita del subdelegat del govern Espanyol, Sr. José Crespín. L’objectiu de la visita ha estat reunir-se per poder intercanviar impressions sobre l’estat actual de l’equipament de l’Ateneu i alhora demanar vies de finançament provinents de l’Estat Espanyol

DIJOUS 10 GENER 2019

 

Guissona ha rebut aquest matí la visita del subdelegat del govern Espanyol, Sr. José Crespín. L’objectiu de la visita ha estat reunir-se per poder intercanviar impressions sobre l’estat actual de l’equipament de l’Ateneu i alhora demanar vies de finançament provinents de l’Estat Espanyol. Així doncs, acabar l’obra de la l’Ateneu de Guissona, ha estat el tema principal abordat per l’Ajuntament.

En una reunió institucional a l’Ajuntament, el Sr. Crespín s’ha reunit amb el Sr. Alcalde, Xavier Casoliva, membres de la corporació municipal, representants de l’Ateneu de Guissona, com el Sr. Josep Balart, el president actual.

La trobada ha servit per poder manifestar la necessitat de seguir treballant i impulsant el projecte de l’Ateneu, i s’ha sol·licitat la possibilitat de poder rebre una subvenció per tal de que l’Ajuntament no hagi de fer front a tota la despesa pendent.

D’altra banda, també s’ha demanat a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre que netegi les canonades subterrànies per tal d’evitar l’embossament, i no patir inundacions.