GUISSONA ES SUMA A L'ACCIÓ DE VISIBILITZACIÓ I SUPORT AL COL·LECTIU LGBTI+

En motiu de la celebració del 28 de Juny diada de l’Orgull LGTBI, i en raó de la situació que estem vivint arrel de la COVID-19, l'Ajuntament de Guissona es suma a una acció simbòlica de visibilització i suport al col·lectiu LGTBI+

DIVENDRES 19 JUNY 2020

 

En motiu de la celebració del 28 de Juny diada de l’Orgull LGTBI, i en raó de la situació que estem vivint arrel de la COVID-19, l'Ajuntament de Guissona es suma a una acció simbòlica de visibilització i suport al col·lectiu LGTBI+ sempre respectant les mesures de seguretat.

 

Aquesta acció l'ha proposat la Direcció General d’Igualtat i consisteix en pintar una part d’un pas de vianants amb els colors de l’arc de Sant Martí, o bé un element del mobiliari urbà símbol de representació del col·lectiu LGTBI+, i al mateix temps fer un vídeo de l’acció.

 

La pintada i la gravació del vídeo corresponent s'ha dut a terme a Guissona aquest divendres, per part de la regidora de Dones i Igualtat Montse Solà, el regidor de Gent Gran i Voluntariat Josep M. Farreras i la Brigada Municipal.

La gravació de l'acte serà inclosa en un vídeo general que recopilarà totes les accions a nivell de Catalunya

 

#IgualtatGuissona #amborgull2020 #igualtatsegarra

 

 semp