GUISSONA ESTRENA UN NOU DISSENY PER A LA SENYALITZACIÓ TURÍSTICA

Aquesta setmana ha finalitzat la instal·lació dels senyals turístics per a vianants en el centre històric de Guissona.

DILLUNS 07 DESEMBRE 2020

 

Aquesta setmana ha finalitzat la instal·lació dels senyals turístics per a vianants en el centre històric de Guissona.


Fa unes setmanes es van retirar els tòtems metàl·lics informatius que es van instal·lar a l'any 2011 per substituir-ne la informació, que havia quedat obsoleta en alguns casos, i també per renovar-ne el disseny i l'aspecte físic que es trobava força malmès.

La nova senyalització millora en aspectes com la resistència i la practicitat, ja que permet incorporar elements indicatius, com codis QR en un futur, i en el disseny que s'ha creat des de l'àrea de comunicació del Museu de Guissona seguint els paràmetres de color i tipogràfics corporatius del Museu.

La senyalització segueix un circuit lliure, amb 10 punts turístics ubicats al nucli antic de la vila de Guissona i el Parc Arqueològic com a punt un xic més allunyat. Aquesta senyalística té la funció de permetre que els visitants i vilatans de Guissona, puguin arribar i conèixer aquells elements patrimonials més destacats i a la vegada ajuden a ordenar i reforçar els fluxos de moviment dels vianants que porten cap als equipaments turístics i culturals de la població.

Com a novetat, s'ha creat un nou tòtem informatiu a la plaça de Sant Roc, davant de l'Ateneu de Guissona, que pròximament s'instal·larà.