GUISSONA FINALITZA EL CURS DE CATALÀ BÀSIC

El Consorci de Normalització Lingüística i l’Ajuntament de Guissona han promogut conjuntament un curs de català de 45 hores que s’ha portat a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona tres dies a la setmana

DIJOUS 27 DESEMBRE 2018

 

El Consorci de Normalització Lingüística i l’Ajuntament de Guissona han promogut conjuntament un curs de català de 45 hores que s’ha portat a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres) al matí. Aquest curs va iniciar-se el passat 12 de novembre i va finalitzar el passat divendres, 21 de desembre.

En aquest curs hi han participat 15 alumnes de procedència diversa (Ucraïna, Senegal, Egipte i Suïssa), que han assistit al curs de català mostrant molt interès.

En general, s'han assolit els objectius principals (expressar-se en diferents situacions comunicatives en català, i entendre-les) i el resultat ha estat satisfactori.

Amb l'objectiu d'afavorir i facilitar el coneixement de la llengua catalana i l'entorn a aquestes persones, la intenció és organitzar un altre curs, probablement, de cara al mes de febrer. 

Com a cloenda oficial, l’últim dia va assistir al curs, la regidora de Benestar, la Sra. M. Carme Farré.