GUISSONA HOMOLOGADA PER IMPARTIR CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT DE LLEURE

L'Ajuntament de Guissona ha estat recentment homologat pel Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya per impartir els certificats de professionalitat de lleure a les instal·lacions de l'Ajuntament i a les del Casal Jove l'Escorxador.

DIMECRES 18 NOVEMBRE 2015

Dimecres 18 de novembre.

GUISSONA HOMOLOGADA PER IMPARTIR CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT DE LLEURE

L'Ajuntament de Guissona ha estat recentment homologat pel Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya per impartir els certificats de professionalitat de lleure a les instal·lacions de l'Ajuntament i  a les del Casal Jove l'Escorxador.

L’Escola de l’Esplai de la Fundació Pere Tarrés, amb més de 50 anys d’experiència en formació de monitors/es i directors/es de lleure, serà l’encarregada d’impartir en aquests espais els Certificats de Professionalitat de lleure que capaciten a l’alumne per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil, així com en la planificació, organització, gestió, dinamització i avaluació de projectes de lleure educatiu adreçats a la infància i la joventut en tots els seus aspectes. A la vegada, el permet  representar aquests projectes internament i externament assumint la creació, el control i la dinamització del l’equip de personal monitor.

Els certificats de professionalitat són títols oficials i vàlids a tot l’Estat que acrediten un conjunt de competències per a l’exercici d’una activitat laboral, facilitant la mobilitat dintre d’Espanya i de tota Europa. Són expedits pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Formar-se continua sent una exigència i una responsabilitat envers els infants, la família i la societat, i és una opció educativa i social que va més enllà del pur entreteniment.

 

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat