GUISSONA IMPULSA LA CAMPANYA DE NADAL DEL COMERÇ LOCAL

Sota el lema #fempoble s’han elaborat uns vídeos en format Reel per a una campanya que busca incentivar el consum en els negocis locals i convidar a les persones consumidores a descobrir el producte local i de proximitat a través del seu comerç.

DIMECRES 14 DESEMBRE 2022

L’Ajuntament de Guissona, juntament amb l’Associació de comerços i botigues de Guissona, va presentar el passat 2 de desembre la campanya nadalenca de promoció del comerç local.

Sota el lema #fempoble s’han elaborat uns vídeos en format Reel per a una campanya que busca incentivar el consum en els negocis locals i convidar a les persones consumidores a descobrir el producte local i de proximitat a través del seu comerç, la seva restauració i els seus serveis locals. Aquests vídeos són protagonitzats per l’alcalde de Guissona, Jaume Aris i Bosch, simulant que compra al comerç local i fent ús de la targeta de fidelització. S’estan difonent per les xarxes socials de l’Ajuntament.

Per incentivar aquest consum i agrair a les persones consumidores del comerç local, s’ha reforçat la campanya de fidelització amb les targetes “Guissona amb tu” a través de les quals poden obtenir descomptes per a futures compres a qualsevol dels comerços adherits.

 

Guissona, 14 de desembre de 2022