GUISSONA INAUGURA EL CENTRE DE DESENVOLUPAMENT INFANTIL D’ATENCIÓ PRECOÇ (CDIAP) SEL GUISSONA AMB EL SUPORT DE L'AJUNTAMENT DE GUISSONA I BONÀREA

Amb l’objectiu d’ampliar serveis en el municipi de Guissona, l’Ajuntament ha col•laborat amb la cessió de l’espai, ubicat a l’Espai de la Caserna de Guissona.

DIVENDRES 01 DESEMBRE 2023

Avui s’ha inaugurat a Guissona el CDIAP, centre de desenvolupament infantil d’atenció precoç a l’espai de la Caserna de Guissona.

El CDIAP SEL que ja treballa a la Comarca de la Segarra i existent en el municipi de Cervera, és gestionat per l’entitat SEL SCP des de l’any 1994 a través d’un conveni amb el Consell Comarcal, i, a partir del 2024, en concert amb la Generalitat de Catalunya, Departament de Drets Socials. És una entitat sense ànim de lucre compromesa amb el benestar dels infants i les seves famílies, formada per un equip multidisciplinari que consta de Psicòloga, Logopeda, Fisioterapeuta, Treballadora Social i Neuropediatre, que ofereixen atenció, suport i acompanyament personalitzat als infants de 0 a 6 anys que presenten alguna dificultat en el seu desenvolupament o risc de patir-ne, acompanyament a la família i assessorament en altres àmbits o serveis del seu entorn.

Amb l’objectiu d’ampliar serveis en el municipi de Guissona, l’Ajuntament ha col•laborat amb la cessió de l’espai, ubicat a l’Espai de la Caserna de Guissona. Ubicació estratègica que busca facilitar l’accés al servei, que romandrà obert a l’atenció dels seus usuaris dels dilluns als dijous de 9 a 16h.

També, bonÀrea, compromesa amb la comunitat de Guissona, ha col•laborat proporcionant de forma generosa, mobiliari i joguines pel treball en l’atenció terapèutica i la confortabilitat del servei d’atenció precoç (CDIAP), facilitant la creació d’un espai acollidor i atractiu per als infants més petits.

Guissona, 1 de desembre de 2023.