Guissona inaugura el pàrquing d’accés a la zona comercial

La inauguració a càrrec del Secretari d’Economia, Pere Aragonés. El pàrquing té subministrament d’energia mitjançant energia fotovoltaica i amb punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, sent el primer a les terres de Lleida.

DIJOUS 14 JULIOL 2016

Dijous, 14 de juliol. 

 

Guissona ha inaugurat nou pàrquing d’accés a la zona comercial situat al carrer Notari Ramon Faus i Esteve. El nou equipament és totalment autosuficient. Així, el subministrament d’energia es fa mitjançant la instal·lació d’uns panells d’energia fotovoltaica que proveeix l'enllumenat, les portes d'accés i també el punt de recàrrega de vehicles elèctrics que és el primer de les terres de Lleida.

 

La inauguració ha anat a càrrec de l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, i el Secretari d’Economia de la Generalitat de Catalunya,  Sr. Pere Aragonés. L’acte també ha comptat amb els regidors de l’Ajuntament de Guissona.

 

Segons el regidor d'Urbanisme, Àngel Masanés, el pàrquing beneficia de manera especial el centre comercial que és íntegrament de vianants. Té una superfície de 2.500 metres quadrats amb una capacitat per a 80 cotxes i la inversió en el projecte ha estat de 180.000 euros. Una obra on el seu cost ha estat assumit íntegrament per fons propis de l’Ajuntament.

 

L'accés es pot realitzar a peu des de la zona històrica pel carrer Ramon Faus, i en vehicle rodat pels carrers Montsec i Amadoret. El pàrquing és gratuït i obre les portes a les 7 del matí i les tanca les 11 de la nit.

 

Abans de la inauguració ha tingut lloc la visita institucional a l’Ajuntament i on s’ha signat el Llibre d’Honor.

 

 

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat