Guissona inaugurarà dijous el pàrquing d’accés a la zona comercial

El proper dijous, 14 de juliol l'Ajuntament de Guissona inaugurarà el nou pàrquing municipal, en un acte presidit pel Secretari General d'Economia, el Sr. Pere Aragonés.

DIVENDRES 08 JULIOL 2016

Divendres, 8 de juliol

 

Guissona obrirà el proper dijous el nou pàrquing d’accés a la zona comercial situat al carrer Notari Josep Faus. El nou equipament serà totalment autosuficient. Així, el subministrament d’energia es farà mitjançant la instal·lació d’uns panells d’energia fotovoltaica que proveirà l'enllumenat, les portes d'accés i també el punt de recàrrega de vehicles elèctrics que serà el primer de les terres de Lleida.

 

Segons el regidor d'Urbanisme, Àngel Masanés, el pàrquing beneficiarà de manera especial el centre comercial que és íntegrament de vianants. Té una superfície de 2.500 metres quadrats amb una capacitat per a 80 cotxes i la inversió en el projecte ha estat de 180.000 euros.

 

L'accés es podrà realitzar a peu des de la zona històrica pel carrer Josep Faus, i en vehicle rodat pels carrers Montsec i Amadoret. El pàrquing serà gratuït i obrirà les portes a les 7 del matí i les tancarà a les 11 de la nit.

 

El proper dijous es realitzarà la inauguració i obertura oficial del pàrquing amb la presència del Sr. Pere Aragonés.

 

Abans de la inauguració es farà una visita institucional a l’Ajuntament on el Secretari firmarà el Llibre d’Honor.