GUISSONA INCIA LA CAMPANYA “JO REACCIONO, GUISSONA NETA” PER SERSIBILITZAR ALS VILATANS/ES I ESTABLIR UN PROCÉS DE CONTROL DE RESIDUS

La campanya consistirà en realitzar una inspecció dels punts conflictius.

DIJOUS 06 FEBRER 2020

 

 

Els responsables de l’Àrea de Gestió de Residus del Consell Comarcal de la Segarra, juntament amb l’equip de govern de l’ajuntament de Guissona, s’han reunit per reforçar la col·laboració entre les dues administracions en matèria de gestió de residus a Guissona.

El principal problema detectat han estat les bosses que es troben dins de les papereres i al costat dels iglús de vidre de la vila. Per continuar millorant el servei i la recollida porta a porta, a partir del 5 de febrer es realitzarà una campanya específica per disminuir les bosses dipositades dins de les papereres, com també les que apareixen fora de l’horari establert.

La campanya consistirà en realitzar una inspecció dels punts conflictius. Un cop detectats es realitzaran visites als veïns, posant èmfasi en l’horari i en què els veïns utilitzin el cubell facilitat des del Consell Comarcal per treure la fracció orgànica i el rebuig al carrer. A més, també es realitzarà vigilància juntament amb els agents municipals als punts detectats.

En el cas d’incompliment de les normes es serà exigent i s’aplicaran sancions que oscil·len entre els 120 i els 1.080 euros contemplades en les taxes municipals.

Gràcies a l’esforç fet pels veïns de Guissona, la comarca de la Segarra és de les que més recicla de tot Catalunya, amb els beneficis econòmics i ecològics que aquest fet comporta.

L’Ajuntament compta amb la col·laboració de tots els veïns i veïnes de Guissona per mantenir els carrers de la nostra vila en bones condicions i n’agraeix la seva col·laboració.