GUISSONA INICIA EL CICLE DE VISITES GUIADES NOCTURNES

Per tercer any consecutiu, Guissona ha iniciat el tercer cicle de visites guiades nocturnes, unes visites organitzades en col•laboració entre l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Guissona i el Museu Eduard Camps i Cava.

DIVENDRES 08 AGOST 2014

 Per tercer any consecutiu, Guissona ha iniciat el tercer cicle de visites guiades nocturnes, unes visites organitzades en col·laboració entre l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Guissona i el Museu Eduard Camps i Cava.

Les visites estan limitades a 45 participants per agilitzar els desplaçaments i promovent un ambient íntim perquè tothom es pugui sentir partícip del que s’està explicant. La primera visita va arribar al seu aforament màxim.

En aquesta edició el cicle de visites guiades es centra en la temàtica espais públics i espais privats al llarg de la història. La primera visita ens va portar a conèixer espais i serveis públics com les termes, els hospitals, els consultoris mèdics, les escoles i els ajuntaments, fent un recorregut d’aquests serveis al llarg de la història.

Acabada la visita guiada, el narrador Carles Alcoy va fer memòria de l’escola franquista i van fer un record de l’escola de Guissona a l’època amb cançons, jocs, curiositats, ...

La propera visita resseguirà els espais públics, les places de la vila i les dues següents ja faran referència al privat: els límits de l’esfera privada del poble (els portals) i els cultes privats (religiositat a nivell domèstic), totes les activitats es complementaran amb una proposta cultural que no deixarà indiferents als seus assistents.