Guissona inicia el curs de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurísdic per a nouvinguts.

Guissona ha iniciat aquesta setmana el curs de coneixement de la societat catalana i els seu marc jurídic.

DIVENDRES 15 GENER 2016

Divendres, 15 de gener.

 

Guissona inicia el curs de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic per a nouvinguts.

 

Guissona ha iniciat aquesta setmana el curs de coneixement de la societat catalana i els seu marc jurídic. Aquest curs de 15h, i en compliment de la Llei 10/2010, de 7 de maig, d'acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya, es desenvolupa per l'agent d'acollida local, la Sra. Natàlia Holnik i pretén donar a conèixer els trets fonamentals - geogràfics, històrics, culturals, socials i lingüístics - de la societat catalana, així com el sistema polític i administratiu, drets i deures i serveis públics i drets i deures d'àmbit local.

En aquesta edició hi participen deu nois de nacionalitat senegalesa i guineana que fa deu anys o més que resideixen a Guissona i que volen obtenir la nacionalitat espanyola, per aquest motiu també es farà alguna sessió relacionada amb la constitució espanyola i la realitat social i cultural d'Espanya.

La Sra. Mª Carme Farré, regidora de benestar social, ha fet la presentació del curs que es desenvoluparà els mesos de gener i febrer a les dependències de l'Ajuntament els dimarts i dijous al matí.


 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005
www.guissona.cat