Guissona inicia el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu.

Des de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i amb la col•laboració del l’Ajuntament de Guissona es projecta el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. Amb total hi ha una quinzena d’alumnes.

DILLUNS 27 FEBRER 2017

Guissona inicia el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu.

 

Des de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i amb la col·laboració del l’Ajuntament de Guissona es projecta el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu a càrrec de la Fundació Pere Tarrés.

 

El curs és un Certificat de Professionalitat de nivell 3, que permet a les persones que el cursen treballar en l’àmbit del lleure educatiu: exercint tasques de responsable i/o coordinador de campaments, albergs juvenils, cases de colònies, casals, granges-escola., etc. Els capacita per gestionar un equip de monitors, per programar i organitzar tot tipus d’accions i projectes en el marc del lleure.

 

Amb total hi ha una quinzena d’alumnes que alhora de la selecció dels inscrits s’ha prioritzat persones que estan en actiu, tot i que, hi ha algunes places ocupades per persones en situació d’atur.

El curs està subvencionat pel Consorci per la Formació Continua de Catalunya i és gratuït per als alumnes. El curs finalitzarà el mes de juny i compta amb un total de 410 hores repartides entre hores teòriques i practiques.

 

L’acte de presentació va anar a càrrec del conseller comarcal de promoció econòmica al Consell, Miquel Julià, que va destacar l’oportunitat que tenen els joves de realitzar aquests cursos perquè són totalment gratuïts per a ells.  L’acte va tenir lloc el passat divendres 24 de febrer a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona.

 

El curs es realitza a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona i a l’Espai Jove, totes dues sales homologades recentment pel Servei d’Ocupació de Catalunya, gràcies a les gestions realitzades des del Consell Comarcal i l’Ajuntament. Així d’aquesta manera, d’ara endavant, es podrà projectar qualsevol formació reglada ocupacional.

 

Pròximament a Guissona, es programaran dos cursos gratuïts; Manipulació d’Aliments i Atenció a la diversitat: Trastorn de Dèficit d’Atenció.

 

Fotografies: Moment de la presentació del curs a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona.

 

Divendres, 27 de febrer.